OSAGAIAK:
-IRINA: 300 GR.
-URA: 150 ML.
-LEGAMIA: 15 GR.
-GATZA: GOILARAKADATXO BAT.
-MOZZARELLA GAZTA: 100 GR.
-EMMENTAL GAZTA: 100 GR.
-TOMATE FRIJITUA
-OREGANOA
NOLA
EGIN:
POLIKI-POLIKI URA ETA OLIOA GEHITU, DENA ONDO NAHASTUZ.
2. OREA ONDO EGINDA DAGOENEAN ZAPI BATEKIN ESTALI ETA UTZI ORDU BATEAN.
3. AURRETIK LABEA 200º .TAN BEROTU. GERO OREA LUZATU ETA
NAHI DIOGUN FORMA EMAN.
LABEKO PAPERA
BANDEJAN IPINI.
4. TOMATEA ORE GAINERA BOTA ETA OREGANO PIXKAT ERE.
GAZTAZ OREA ESTALI.
5. OREAN LABEAN SARTU 200º.TARA, 15 MINUTUTAN
5. OREAN LABEAN SARTU 200º.TARA, 15 MINUTUTAN
No hay comentarios:
Publicar un comentario